Hírek

Koszorú választék

2023.08.21 13:14
Koszorú választék

1992 óta működő virágkötészeti nagykereskedésünk több mint 20 éve saját virágkötészeti műhelyt is működtet, melynek fő profilja, hogy a mindenszenteki szezonra díszített koszorúkat és sírdíszeket készítsen.

Aktuális kínálatunkat több mint két évtized piacismeretével állítjuk össze. Az alapanyagokat nagy tételben szerezzük be, így a kész díszeket kedvező árakon tudjuk adni. Szakképzett virágkötőink pedig nagy gyakorlattal készítik el a koszorúkat és sírdíszeket. 

Áruválasztékunkban megtalálhatóak a különböző díszített koszorúk, ami az önmagába kerek, önmagábá visszatérő alakjával  az örökkévalóságot jelképezi, így a mindenszenteki, halottak napi megemlékezés egyik fő díszei. Készítünk koszorúkat szalma, toboz és speciális (szizállal tekert, zöld szalaggal bevont) alapokra egyaránt.

A koszorúk általában több méretben kaphatók, jellemzően 15, 20, 25, 30cm-es átmérővel, így az olcsóbbtól a nagyobb, drágább koszorúig válogathat.

Napjainkban egyre népszerűbbek a különböző sírdíszek. Műanyag tálak betonnal vannak megtöltve, így stabilak szeles időben is. Díszítésben a selyemvirág és a szárazvirág egyaránt megjelenhet. Sőt egyes modellek mécsest is tartalmaznak.

Díszített koszorúinkat és sírdíszeinket változatos díszítéssel készítjük. Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sokan másolják az országban. Ne feledje, hogy mi a termékekről minden esetben ÁFÁS számlát adunk, nem nullásat.

Díszeink készleten vannak (amik persze szezon végefelé közeledve elfogyhatnak), így azonnal megvásárolhatók. A díszett koszorúkat csomagban el tudjuk küldeni, a így webáruházunkból is rendelhetők. A betonos sírdíszek viszont csomagban nem küldhetők, mert félő hogy a szállítás során fejjel lefelé kerülnének a dobozban és sérülhetne a díszítés. Így ezek személyesen vásárolhatóak meg nagykereskedésünkben.

Reméljük, hogy az ízelítőnk elnyerte a tetszését és megnézi a teljes díszített koszorú és sírdísz kínálatunkat.