Bemutatkozás

A Medvés Nagykereskedés egy 1992-ben indított családi vállalkozásként működő szakirányú nagykereskedés.

AZ ÖN SIKERE, A MI SIKERÜNK IS

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk vásárlóinknak raktárkészletről, amiket sikeresen hasznosíthatnak a fontos alkalmakra és szezonokra. Termékeink révén egyedi szolgáltatást nyújthat vevői számára és így versenyképes lehet a nagy, multinacionális cégekkel.

FOLYAMATOSAN MEGÚJULÓ KÍNÁLATTAL VÁRJUK 

Minden évben, folyamatosan megújuló kínálatunkat a legfrissebb nyugat-európai trendek szerint állítjuk össze.Áruválasztékunkat közel 25 év tapasztalatával több mint 30 beszállító kínálatából állítjuk össze, mindenhonnan csak a legjobb termékeket kiválasztva. A széles választék mellett mennyiségi engedményekkel és akciókkal várjuk.

 

 

Termékkínálatunk:

Általános virágkötészeti kellékek nagy választékban...

(dekoranyagok, celofánok, szalagok, virágkötészeti eszközök, szárazvirágok, tűzőhabok, drótok, spayek, üvegek áruk, kerámia kaspók, kosár áruk)

Dekorációk és ajándékok mindig a szezonra, alkalomra hangolva...

(Valentin nap, Nőnap, Tavasz,Húsvét, Anyák napja, Ballagás, Esküvők, Mindenszentek, Ősz, Karácsony)

Selyemvirágok dekorációnak és kegyeletre...

(Szálas virágok, csokrok, polifoam virágok, zöldek és díszítők)

 

 

Nagykereskedésként csak szakirányú vásárlókat szolgálunk ki 

Vásárlóink virág- és ajándékkereskedők, kertészeti árudák, dekoratőrök, háztartási és hobbiboltok.A regisztráció feltétele a szakirányú tevékenység igazolása.

belépő kártya Ha személyesen látogat el nagykereskedésünkbe, akkor első hozza magával vállalkozása papírjait. Ez alapján elkészítjük vevőkártyáját, amivel a későbbiekben vásárolhat.
regisztráció

Ha webáruházunkban kíván betekinteni és vásárolni,akkor  regisztráljon a weboldalunk tetején található fülön. A megadott adatok alapján ellenőrizzük a regisztrációját és engedélyezzük a belépését.

 

 

Szerettel várjuk!

 

Medvés Bertalan és a nagykereskedés munkatársai
 

s