Inspirációs blog

2023 Mécses választék

2023.08.05 11:38
2023 Mécses választék

Nagykereskedésünk országosan az egyik legszélesebb üvegmécses és mécsesbetét kínálattal várja. Az üvegmécseseket és mécsesbetéteket saját importból szereztük be közvetlenül a gyártóktól, így nagyon kedvező árakon tudjuk adni. A jól bevált, sikeres termékek mellett sok újdonsággal várjuk.

Mindenszenteki, halottak napi kínálatunkban megtalálja a legelterjedtebb alap üvegmécseseket több méretben és színben. Ezek jellemzően a legkedvezőbb áru választások, amiből nagy mennyiségeket lehet értékesíteni.

alap üvegmécses

Napjainkban a legtöbb üvegmécses mécsesbetéttel készül. Termékeink  között viszont megtalálhatóak a klasszikus öntött üvegmécsesek is, melyek a nagyobb parafin tartalom miatt jellemzően hosszabb ideig égnek.

öntött üvegmécses

Népszerű modellek a lüszteres vagy gyöngyházasnak is nevezett üvegmécsesek, melyek csillogós jellegű felülete speciális technikával készül. A szín jól illeszthető az őszies, narancsos, barnás dekorációkhoz és az arany színű műanyag tálakhoz.

gyöngyházas üvegmécses

Egyes üvegmécsesek különböző műanyag rátétekkel készülnek. Ezek a között közkedveltek az angyalkás és a különböző rózsás, virágos, orchideás díszítések egyaránt.

műanyag rátétes üvegmécses

A termékek különlegesebbé tételének másik módja, amikor strasszokkal díszítik az üvegmécseseket. Természetesen ezek a modellek is több formában, színben és méretben megvásárolhatóak.

strasszos üvegmécses

Festett üvegmécsesek kívülről kapnak festett díszítést az üveg felületének egy részére áltlaában metál festékkel.

festett üvegmécses

Az úgy nevezett katedrális üvegmécsesek általában nagyobb méretű, hangsúlyos termékek. A nagyobb méret miatt nagyobb mécsesbetéteket is lehet bele helyezni, így növelve az égési időt.

katedrális üvegmécses

Természetesen az üvegmécsesek mellett nagyon széles mécsesbetét választékkal is várjuk. A kisebb betétektől az egész nagyokig megtalálja amire szüksége van. Emellett olajmécseseket is több méretben kínálunk.

TIPP: Érdemes az üvegmécsek mellé mécsesbetét is kínálnia vásárlóinak, hiszen így a temetőben több alkalommal is meggyűjthatja, amikor kilátogat megemlékezni.

mécsesbetét

olajmécses

Reméljük, hogy az ízelítőnk elnyerte a tetszését és megnézi a teljes kegyeleti kínálatunkat. Az üvegmécseseket és mécsesbetéteket nagykereskedésünk üzletében és webáruházunkban is megvásárolhatja. Mivel  üvegmécsesek és mécsesbetétek viszonylag nehezek és törékenyek, így csomagban nem küldjük, hanem raklapon tudjuk őket szállítani. (A webáruházban a szállításnál raklapos szállítási módot kell választani.)

 

TIPP: Azért, hogy igazán versenyképes legyen azt javasoljuk, hogy bátran támaszkodjuk a széles kínálatunkra és több típusból, több cikkszámból is rendelje, hogy a vevőit igazán szuper választékkal várhassa.

TIPP: A mécseseket nem csak önálló termékként, hanem kegyeleti díszben, kompozicióban is értékesítheti a mindenszenteki szezonba. Műanyag vagy kő tálakra selyemvirággal vagy szárazvirággal kombinálva divatos díszeket készíthet.

Webáruházunkban 180.000 Ft feletti üvegmécses és mécsesbetét rendelés esetén használja MECSES180 kuponkódot és 5% engedmény adunk ezekre a termékekre. (Az engedmény más akciókkal nem vonható össze.)

Bruttó 660.000 Ft-os mécses és mécsesbetét rendelés esetén kedvezményes mécses árlistánkról és kondíciókról (szeptember 15-ig, cikkszámonként egész sor, stb.) érdeklődjön elérhetőségeinken.

Fontos, hogy a szezon elején a teljes választékunk elérhető, de mindenszentek/halottak napjához közeledve egyes termékek elfogyhatnak. Ha egy cikkszám kifut, akkor szezon közben elég nehéz utánrendelni a külföldi gyártótól, mert olyankor a saját belföldi piacaik ellátásával vannak elfoglalva. Így érdemes előre gondolkozni és bevásárolni.